Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1941, Múzeum körút 41. és 39., 2021, 5. kerület

További információk a képhez

1941, Múzeum körút 41. és 39., 2021.
Ajkay Örkény időmontázsa: Az 1941-es régi fotó óvatos feljavítása, plusz sok (és nem túlsikeres) perspektivikus csalás és csiszolgatás után nagyjából így jön össze időutazós módra a vegán étterem a 80 évvel ezelőtti Papp Cukrászdával és Eszter Szalonnal, meg a Nissan Juke a szalmakalapos pacikkal...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1918-tól Múzeum körút, 1915-től Mehmed szultán út, 1874-től Múzeum körút, A XVIII.-XIX. században Land Strasse (Országút)
  • Forrás: Fortepan.hu (153326), ADOMÁNYOZÓ Miklós Lajos, Ajkay Örkény
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©