Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1955, Bulcsú utca a Fóti út (Kassák Lajos utcánál), 2022, 13. kerület

További információk a képhez

1955, Bulcsú utca a Fóti út (Kassák Lajos utcánál), 2022.
Ajkay Örkény időmontázsa: Derűs időutazós hangulat: a kora nyári jövőből a napfény egyenest a múltbéli kecsesen zömök Ikarusra süt, és a napszemüveges retró hölgy is mintha csak a pár méterre (és 67 évre) zöldellő parkba tartana egy kis idősétára...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Bulcsú utca, Előzőleg (1867-től) Pulverthurm Gasse (Lőportorony utca)
  • Forrás: Fortepan.hu (255057), ADOMÁNYOZÓ Ungváry Rudolf, Ajkay Örkény
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©