Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1972, Fehér út, az

További információk a képhez

1972, Fehér út, az "Éles sarok", 2022.
Ajkay Örkény időmontázsa: Az eredeti kép de még mennyire hasonlít, kiváló képpár (y) az időutazó pedig fellélegezhet: az idősíkok összecsúszása előtti pillanatokban a motorosok szerencsére inkább a Jászberényi utat választották...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1879-től Fehér út
  • Forrás: Fortepan.hu (253198), ADOMÁNYOZÓ FŐMTERV SZERZŐ Domonkos Endre, Ajkay Örkény
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©