Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960-as évek, az ülőkalauz

További információk a képhez

1960-as évek, az ülőkalauz. Amikor az utas és a kalauz még barátok voltak...Sokszor még ismerték, és köszöntötték is egymást. Amikor az utazás költsége még megfizethető volt és arányos a keresettel. Elég volt egy ülő női kalauz. Még odaadtuk a jegyet, és nem kellett kérni. A jegyek ellenőrzésére nem volt szükség nyolc fős kommandóra...

Jelenlegi és régebbi nevei:

ülőkalauz
  • Forrás: Rakospalota Anno Képei
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©