Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

Garant teherautó

További információk a képhez

A Garant!
A Garant a garancia csonkítása. Szerettek latin szavak torzításával márkaneveket előállítani: Eterna, Amiga, Exakta, Florena stb. (Sebes Gárortól. Köszi!)
1955-1961 között gyártották. Alapvetően teherautó volt, de, amint látjuk létezett mikrobusz változata is.
A motor négyütemű Otto (benzines), négyhengeres, 3000 ccm, 60LE.. Ez volt a Robur elődje.
A képet Pikli Imrétől kaptam. És az Ő "kommentje":
Van egy kép "1960-as évek, Üllői út" és ott szerepel egy titokzatos kisteherautónak álcázott, mai fogalom szerint; mikrobusz. Nos azt hiszem megfejtettem a titkot.
" 1960 Robur Garant 30 K Omnibus, made in the DDR "
Tisztelettel!
Köszi!

Jelenlegi és régebbi nevei:

Garant
  • Forrás: Beküldte: Pikli Imre
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©