Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970, Verhovina

További információk a képhez

1970. A Verhovina segédmotoros kerékpár. 
Hát egy ilyennel kezdődött ez az egész...

Jelenlegi és régebbi nevei:

Verhovina
  • Forrás: Internet
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (1)

Gyuris Tibor
Mindenkit üdvözlök az oldalon! Most regisztráltam. András, ahogy írtad, nem volt fényképezőgéped. Nekem volt és elkövettem azt a hibát, hogy szinte csak embereket fotóztam. Sajnos nem fotóztam épületeket, utcákat stb. Én is " Rigás" voltam, hattagú rigás csapatban, és szintén a hetvenes évek elején. Pestújhelyen húztuk a gázt. :) Szeretem a nosztalgiás fotókat és sokat forgatom a fortepan oldalt. Ez az oldal viszont sokkal átláthatóbb. Ha, érdekel, akkor tudnék küldeni egy pár régi képet Palota - Pestújhelyről.
Tisztelettel: Gyuris Tibor
2013. október 03. 14:25