Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1893 táján, Dísz tér, 1. kerület

További információk a képhez

1893 táján, Dísz tér.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1879-től Dísz tér, Az 1870-es évektől Parádé tér, 1728-tól Parade Platz, 1696-tól Haub(p)t Platz/Strasse (Fő Tér/utca, A XVI-XVII. század Orta dzsámi mejdáni (Középső dzsámi tere), a Tárnok utcai része Orta dzsámi mahalle, Csársu dir, Bazár, A XVI. században (BrodaPyada) Széles utca, Szent György tér vagy utca,, 1391-től Szombathely Szent György tér vagy utca, A XIII. században Szombathely, A XIII. században Bwda pyaca (Buda piaca), 1848-1849-ben István tér
  • Forrás: Fortepan.hu (57558), fotó: Klösz György
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©