Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1917, Naphegy utca, 1. kerület

További információk a képhez

1917, Naphegy utca, szemben a Gellért-hegy az Orom utca és a Bérc utca házaival. Elsősorban a Hegedűs-villa, későbbi nevén Vörös-Villa. Balra a Hegedűs-villa. Későbbi nevén Vörös-Villa, szemben fenn a Citadella. Ez itt a teljes kép. Jobb oldalon a Gellérthegy utca torkolata.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1879-től Naphegy utca, A XIX. században Sonnen Gasse
  • Forrás: Fortepan.hu (116146), orig: LETTNER JÓZSEF
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©