Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1963 táján, Krisztina körút - Krisztina tér sarok, 1. kerület

További információk a képhez

1963 táján, Krisztina körút - Krisztina tér sarok. Háttérben a Gellérthegy utca házsora. Nekem úgy tűnik, hogy az itt látható épület maradványait láthatjuk. A háztetőkön már ott vannak a TV antennák...
Hogy az Új Otthon mi volt, azt bizonyára a tisztelt látogatók tudják!...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1879-től Krisztina tér, 1874-től Szent János utca, A XIX. században Sankt Johannes Gasse, A XVIII. században Kirchen Platz (Templom tér)
  • Forrás: Fortepan.hu (101285), orig: MAGYAR PÁL
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."