Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1968, Erzsébet híd a Gellért-hegy felé nézve, 5. és 1. kerület

További információk a képhez

1968, Erzsébet híd a Gellért-hegy felé nézve. A hídon özönlenek a "Bengálik", valamint egy Ikarus 620-as is. (Ez utóbbi egyedül özönlik...) A közvilágítás még az eredeti. A helyzet -akarom mondani- a kép magaslatán Schoch (Hegedűs)-villa, más néven a vörös villa.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1903-tól régi Erzsébet híd, 1964-től Erzsébet híd
  • Forrás: Fortepan.hu (136059), ADOMÁNYOZÓ Fortepan/Album020
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©