Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1971, Hegyalja út, 1. kerület

További információk a képhez

1971, Hegyalja út a Harkály utca felé nézve. Egy 8/A jelzésű Ikarus 556-os közeleg. Távolabb egy érdekes színű Csepel teherautó és egy szokványos színű Gaz 69-es. A fehér autó (Talán egy Polski Fiat 125p) a Mészáros utcába igyekszik kanyarodni...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1902-től Hegyalja út, 1891-től Csend utca
  • Forrás: Fortepan.hu 253069), DOMÁNYOZÓ FŐMTERV SZERZŐ Domonkos Endre
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©