Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1950-es évek, Clark Ádám tér, 1. kerület

További információk a képhez

1950-es évek. A NEM körforgalmú Clark Ádám téren még van  a szép kandeláberekből és még ott a csibilámpa is.  A Lánchídon pedig Mávag-t5-ösök robognak. A híd túloldalán a Gresham palota. Mellette a spenótház abban a fázisban, amikor a tervezői, pláne az építői az oviban azt játszották, hogy egyszer valamikor létrehoznak egy paraj-ültetvényt a Clark Ádám téren....Sikerült!

Jelenlegi és régebbi nevei:

Clark Ádám tér, Népszínház tér (1860-as évektől), Lánchíd tér (1970 közepétől), 1912-től Clark Ádám tér
  • Forrás: Internet, facebook
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©