Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960-as évek, Attila út, 1. kerület

További információk a képhez

1960-as évek. Az Attila út még kockaköves és bizony villamos jár rajta. Ezúttal egy alsó-ablakos, 63-as járatszámú Bengáli halad a Dózsa szobor előtt az Erzsébet híd felé. A háttérben egy Ikarus 60-as és egy Stuka-póttal.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Attila út
  • Forrás: Beküldte: Gyökhegyi Bánk, Nagy Zsolt Levente gyűjteménye
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (2)

Iván Vitányi
Iván Vitányi
Van még a háttérben egy (Déli felé haladó) Stuka, amely pótkocsit vontat. Erre való képességüket később megszüntették, így a 70-es években már csak egyedül tudtak járni.
2013. október 30. 21:20
Olsvay Endre
A Stuka+pót nagyon nem vált be, mindössze 1-2 évig kísérleteztek vele. (Alighanem 18-as a képen.)
2013. december 08. 05:13