Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1958, a Halászbástya, 1. kerület

További információk a képhez

1958. A Halászbástya. Egy kis gondolkodás után úgy határoztam, hogy ez a kép a Mátyás templomból készülhetett. Lévén nincs magasabb pont a környéken, ahonnan le lehetne látni a Halászbástyára. Középen a Szent István szobor, ami Stróbl Alajos műve. 1906-ban avatták fel .

Jelenlegi és régebbi nevei:

Halászbástya

Érdemes utánanézni:

Halászbástya, Szent István szobor, Stróbl Alajos
  • Forrás: Fortepan
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©