Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1974 táján, Alagút utca, 1. kerület

További információk a képhez

1974 táján, Alagút utca. Jobbra a Váralja utca.
A Váralagút nyugati kapuán kibújva az Alagút utcába egy 4-es járatú Ikarus 556-os.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Alagút utca
  • Forrás: pinterest.com
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (2)

Konrád Zoltán
Ez a kép a '72 után készült. A képen a GC-45-xx-as rendszámú busz van, ezeket (emlékeim szerint) '72-ben gyártották a sorozat utolsó példányaiként.
2013. október 21. 19:43
Konrád Zoltán
Még egy dolog: az alagútban már az új világítás látszik a mozaik kockás burkolattal, Tehát a kép '74 utáni. Viszont nem lehet nagyos sokkal későbbi sem, mert a 4-es buszon hamarosan felváltották az 556-ost a 260-asok.
2013. október 21. 23:21