Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1976, Váradi utca, 3. kerület

További információk a képhez

1976, Váradi utca - Vörösvári út kereszteződés, a Flórián tér felé nézve. Távol álljon tőlem bármely nemű kötözködés, de ezen térkép szerint ez inkább a már megszűnt Szőlőkert utca és a Váradi utca kereszteződésének tűnik...A Vörösvári út eme képen a kocsisor melletti házsor túloldalán van. Kérek egy kis megerősírést (esetleg helyesbítést) a helyi "őslakos" Tisztelt látogatóktól! Az Orion űrhajó kalandjaiból ismerős "teknőc"-re hasonlító objektumot sem sikerült megfejtenem. Ezen ügyben is kérem a helyiek segítségét! Tisztelettel a szerk.: Popovics András.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1962-től Váradi utca
  • Forrás: Fortepan. hu (73916)
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©