Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1956, Anker köz, 6. kerület

További információk a képhez

1956 Tejbüfé az Anker közben. Egészen pontosan az Anker köz és a Bajcsy-Zsilinszky út sarkán.
A jól öltözött fiatal ember az orcájába helyezi a reggeli ital-adagot, ezúttal kakaó-ital formátumban. Bizony volt üveges tej és még üveges kakaó is. Még az 1960-as években is.
Mögötte a Budapesti Rendőr Főkapitányság épülete, tetején a vörös csillaggal. 
A szomját oltó férfiú mellett lévő hölgyet elnézve, ő inkább hozzátehetne az üzletmenethez...! Remélem sértődés nincs...
A hölgy és az italozó férfiú között egy valódi gázlámpát vélek felfedezni...Vajon tudott-e tüzet gyújtani kettejük között?

Jelenlegi és régebbi nevei:

1908-tól Anker köz
  • Forrás: Beküldte: Gyökhegyi Bánk
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©