Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1969, Marx (Nyugati) tér, 6. kerület

További információk a képhez

1969, Marx (Nyugati) tér. Szemben a Jókai utca, jobbra a Bajcsy-Zsilinszky út. A kép bal oldalán az Osztrák-magyar vaspálya igazgatósági épülete. (Avagy későbbet a MÁV igazgatósági épülete). (A trolibusz végállomás helyén a London Szálló (London Szálloda) volt 1936-ig. Ennek a helyére épült 1984-re a Skála Metró nagyáruház...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1992-től Nyugati tér, 1945-től Marx tér, 1914-től Berlini tér
  • Forrás: Fortepan.hu (141731), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ Péterffy István
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©