Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1969, Nagymező utca, 7. kerület

További információk a képhez

1969, Nagymező utca a Majakovszkij (Király) utca felől (Jobbra az 1879-től Érsek utca, 1953-tól Labda utca. 1985-től pedig Pethő Sándor utca.)
Az autók...Warsawa, stb. No de mik még? 
FIAT 2300-as. (Nagy Gábor). Opel Olympia (Béres Zsuzsanna). 
Trabant 600 Universal (Nagy Gábor).
Ami viszont talán a legérdekesebb, hogy napjainkban (2019.03.13.) a "zöld villamos", azaz a nyilvános utcai illemhely még mindig ott van...!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Nagymező utca, 1853-tól Grosse Feld Gasse, 1720-as évektől Feld Gasse
  • Forrás: Fortepan.hu (70187), VAJSZADA KÁROLY felvétele
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©