Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1974, Dózsa György út, 13. kerület

További információk a képhez

1974, Dózsa György út. Az 1971-ben felépült Hotel Volga Budapest hotel parkolója látszik. Az épületet a Kossuth- és Prima Primissima-díjas Finta József tervezte. És aztán történt vele, ami...(Ezt én magam nem fogalmazhatom meg, de egy tisztelt látogató igen...)
Mellette a 75-ös csuklós trolibusz inal a Dózsa György úton. Azóta sok arca volt ennek a helynek...
Napjainkban új arculatot kapott Budapesten a Dózsa György út és a Váci út kereszteződése a régi Volga szálló helyére épített irodaházzal. Aki ráismer a képre a mai időnkben készült képről...nos "Ő" még nálamnál istöbbet tud.
A Hotel Ibis 2011 októberében zárt be. Ez is hihetetennek tűnik.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1945-től Dózsa György út, 1874-től Aréna út, 1860-as évektől Arena Weg
  • Forrás: Budapest régi képeken Facebook csoport
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©