Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1894, Andrássy út, 6. kerület

További információk a képhez

1894, a Földalatti építkezése a Vörösmarty utcánál a Hősök tere felé.
A majd 100 emberből senki nem dolgozik! Kb.: 130 %-ban ebédidő van... Vagy a bizonyára a hosszú expozíciós idő miatt kérték meg őket, hogy egy kicsit pihenjenek.
Viszont nincs az a kozmetikai, vagy divat cég napjainkban, amelyik nagyobb védelmet tudna ajánlani napszúrás ellen, mint, amit az itteni emberek (kubikosok) viselnek! Mindenki fejfedőben, és maximum a csuklóik vannak szabadon...
Figyelemre méltó még a hagyományos kubikos talicska és mellette az újabb fajta...!

Jelenlegi és régebbi nevei:

Andrássy út, 1768-tól Ellbogengasse (Könyök utca), 1830-as évektől egy része Schiffmannsplatz (Hajós tér), Herminenplatz (Hermina tér), 1840-es években Maurergasse (Kőmíves utca), 1883-tól Sugár út, 1886-tól Andrássy út, 1950-től Sztálin út, 1956. októberétől Magyar Ifjúság útja, 1957-től Népköztársaság útja, 1990-óta Andrássy út
  • Forrás: budapestmania.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©