Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1928, István út (István utca) 23-25., 7. kerület

További információk a képhez

1928, István út (István utca) 23-25. MEINL GYULA KÁVÉ ÉS TEA BEHOZATALI TÁRSASÁG KÖZPONTI TELEPEINEK SZÉKHÁZA. 1920-ban az István út 23–35. sz. alatt épült fel Meinl Gyula korszerű, 250–300 főt foglalkoztató kakaó és csokoládégyára.
Napjainkban a NEMZETI BŰNMEGELŐZÉSI TANÁCS működik benne.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1991-től István utca, 1949-től Landler Jenő utca, 1874-től István út, 1866-tól Stefans Weg
  • Forrás: Budapest régi képeken Facebook csoport, Pesti Napló
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."