Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1934, Erzsébet körút, a Pátria kávéház, étterem, 7. kerület

További információk a képhez

1934, Erzsébet körút, a Pátria kávéház és étterem. A Király (Majakovszjkíj) utca sarkán. Ennek az étteremnek az én emlékeim szerint Hallo étterem (vagy büfé) is volt a neve. (Itt jókat ettem is 1970-táján.) Később Pizza Hut lett. Aztán CBA. A 4-es, nyitott peronú villamos még az út szélén, balra-előre közlekedik.
Érdekes még az UFO alakú közlekedési lámpa...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1990-től Erzsébet körút, 1950-től Lenin körút, 1875-től Erzsébet körút
  • Forrás: Beküldte: Gyökhegyi Bánk
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©