Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970-es évek, Baross tér, 7. kerület

További információk a képhez

1970-es évek, Baross tér. Egy kicsit szokatlan szögből és egy szokatlan, immáron nem létező villamossal, a 67-essel. Egy "furcsa pár"-ból összerakva. Műszakilagalig nem értek a villamosokhoz, de ez még így is egy különleges darab. A motoros kocsin dupla peron zárható ajtókkal, és berregővel! A vontatmány, ugyan szintén dupla peronnal és már "pápaszemmel", vagy nem is tudom mi is a pontos neve...
Háttérben és oldalt a Hotel Szabadság.
Fölöttünk már megjelentek az "UFO"-k...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1902-től Baross tér
  • Forrás: Vissza a múltba Facebook csoport
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©