Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1974, Baross tér a Rottenbiller utcánál, 7. kerület

További információk a képhez

1974, Baross tér a Rottenbiller utcánál. Balra a Rákóczi út. Szemben a kalandos sorsú Hotel Szabadság. Napjainkban BEST WESTERN Hotel Hungaria néven fellelhető. A felüljáró-bár megvolt ekkor, de-nem látszik. A gyalogos aluljáró lejáratai, amik itt látszanak, de napjainkban már nem léteznek.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1902-től Baross tér
  • Forrás: Fortepan.hu (194252), ADOMÁNYOZÓ Gábor Viktor
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."