Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1976, Akácfa utca, 7. kerület

További információk a képhez

1976, Akácfa utca 12., a Balaton Étterem. 1983-ban itt, a Balaton Étteremben alakult meg 20-30 ember részvételével a City Taxi! Én magam 26. éve vagyok City taxis. Nem voltam másik taxis cégnél, és nem is leszek! Innen szeretnék nyugdíjba vonulni. De nem feltétlenül 50000 Ft-ért...Ma már csak 4 alapító tag dolgozik aktívan eme kötelékben.
Már 40 éve is két kerékkel a járdán volt kényszerű a parkolás...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Akácfa utca, 1786-tól Akazien Gasse
  • Forrás: Fortepan.hu (66222), orig: MAGYAR RENDŐR
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©