Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1982, Rákóczi út, 7. és 8. kerület

További információk a képhez

1982, Rákóczi út a Tanács (Károly) körútnál.
Életkép 1982-ből. Szemben még a kis "bazársor"  az első Nemzeti színház helyén. Itt van ma az  East-West Business Center. Egy kicsit hihetetlen, de még van járdasziget...
Az egykori Pannonia szálloda üresen maradt tűzfalán a lottó és totó reklám. Ilyen volt az igazi, "klasszikus" focilabda. Baloldalt az MTA-ház kis részlete.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1906-tól Rákóczi út, Kerepesi út
  • Forrás: Fortepan.hu (66910), orig: MAGYAR RENDŐR
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©