Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1969, Dózsa György út, 7. kerület

További információk a képhez

1969. A kockaköves Dózsa György úton egy csuklós Ikarus 60-as trolibusz  immár BKV felséglelzéssel. Mögötte egy új tipusú kandeláberen az új tipusú közvilágítás.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Dózsa György út, Aréna út
  • Forrás: internet
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (3)

Kondor László
Én még utaztam ilyen trolin.
2012. december 02. 23:49
Bernáth Jánosné
Én is utaztam, ha mondjuk ez a 75-ös volt, akkor a suliba(Teleki Blanka gimnázium az Ajtósy Dürer soron).Nyekergett szegény jármű a csuklós részen...........
2013. november 16. 17:22
Olsvay Endre
És egy Ford Escort 3/4 része...:)
75-ösben 1976 elejéig jártak ezek a csuklósok, utána még fél évig már csak a 79-esen.
2013. december 08. 04:29