Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960-as évek, Tanács (Károly) körút, 7. kerület

További információk a képhez

1960-as évek,Tanács körút. 49-es UV villamos.
Háttérben a Madách-házak előtt Moszkvics és Warsava taxik tetőcsomagtartóval.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Károly körút (1991-től), Tanács körút, Országút, 1916-tól IV. Károly király út, 1918-ban Népakarat körút, Népkörút , 1919-től megint Károly körút, 1926-tól ismét Károly király út, 1945-től Somogyi Béla út, 1953-tól Tanács körút
 • Forrás: hampage.hu
 • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
  "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (2)

Eszter Pápai
Eszter Pápai
Nekem úgy tűnik, mintha a Madách tér lenne. Ott van / volt a 49-es végállomása
2013. október 14. 22:54
  Popovics András
  Popovics András
  Végül is sokan keverik a kettőt. Hivatalosan a Madách tér (ez esetben) a Tanács körút és az Asbóth utca közötti terület.
  2013. október 14. 23:49