Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1935, Kossuth Lajos utca, 20. kerület

További információk a képhez

1935, a PESTERZSÉBETI VÁSÁRCSARNOK a Kossuth Lajos utca felől nézve. Napjainkban (2023.05.27.) Tátra téri Piac és Vásárcsarnok a hivatalos neve. 1925-ben, Vermes József műépítész tervei szerint épült meg a műemlék jellegű Tátra téri vásárcsarnok.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Az 1890-es évektől Kossuth Lajos utca, Az 1870-es évektől Hitel Márton utca
  • Forrás: Családi archívum
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©