Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1952, Mester utca, 9. kerület

További információk a képhez

1952, Mester utca. A háttérben a Ferenc körút.  Ez csak úgy lehet, hogy a kép előbb készült, mint 1952. november 22.-e. Ekkor adták át ugyanis az 1945-ben felrobbantott Horthy Miklós hidat és ekkortól már Petőfi Sándorról elnevezve.
Akik nem utaztak ilyen, vagy más, de nyitott peronú villamossal, ők nem tudják, hogy ez milyen érzés. Nekik ajánlom, hogy mindenképpen próbálják ki a néha-néha felbukkanó nosztalgia-járatokon! Mondhattam volna, hogy egy más ország más városának egy más hasonló járatán, de nem mondom.
Ez mégis csak Budapest!
Biztosra veszem, hogy a villamos homlokzatán fellelhető "kütyük" milétéről fogunk kapni információt a hozzáértő kedves látogatonk valamelyikétől! 

Jelenlegi és régebbi nevei:

Mester utca
  • Forrás: Fortepan.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©