Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1962, Üllői út, 9. kerület

További információk a képhez

1962, Üllői út 43., a LOTTÓHÁZ. Nem csak a nyerőszámok eltalálásával, hanem a szelvény sorszámával is lehetett nyerni. még pedig nem is akármiket...!
A hosszú várólistákat, és a kuporgatást így több, mint félezer család kerülhette ki, sőt, autók, utazások és üdülők is gazdára találtak így.
A képen annyira frissen, hogy még talán meleg...Szemmel láthatóan még nem laknak benne. Még a LOTTÓHÁZ felirat sincs rajta...Hogy mi is volt előtte, az itt látható. Kockakő és villamos az Üllői úton, járdasziget...hol van már...?

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Üllői út, 1800-tól Üllőer Strasse (Üllői út), A XVIII. század első felében Szolnoker Strasse (szolnoki Út), 1700-as évektől Köröscher Landstrasse (Kőrösi országút)
  • Forrás: Vissza a múltba Facebook csoport, 24.hu/tag/ulloi-ut
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©