Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1966, Aszódi utca, 9. kerület

További információk a képhez

1966, Aszódi utca, a 89-es busz végállomása. Egy nagyszerű Ikarus 620-as 89-es járatszámmal, a másik végállomásán, vagy az egyiken. Attól függ, honnan nézzük. A mindent kibíró keramit kockakövön. Ahhoz képest, hogy a másik végállomás a Naphegyen volt, így utólag nem irigylem a sofőröket.
Majdnem 50 éve! Hihetetlen. De az is, hogy a környék szinte semmit sem változott...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1909-től Aszódi utca
  • Forrás: Fortepan.hu, (25673), orig: FERENCVÁROSI HELYTÖRTÉNETI GYŰJTEMÉNY
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©