Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1977, Gubacsi út a Könyves Kálmán körút felől, 9. kerület

További információk a képhez

1977, Gubacsi út. A 23-as villamos, de már az új fényszóróval, és a villamos oldalán a "berregőt" felváltó bordó, beépített fényjelző lámpákkal. A villamos még nyitott peronú (a szó szoros értelmében).
A terület annyira megváltozott, hogy az egészből napjainkban csak a híd és a híd tetején lévő korlát, valamint a támfal felismerhető! 
A felvételen a villamos jelzése azért 23/A, mert a 3-as metróépítés miatt már csak a Népligetig közlekedett.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1900-tól Gubacsi út
  • Forrás: http://www.tundria.com/, fotó: Tim Boric
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©