Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1977, Nagyvárad tér, 8.és 9. kerület kerület

További információk a képhez

1977, Nagyvárad tér. A befelé jövő oldalon a nem sokkal korábban volt villamos végállomás és villamos megálló helyén már Ikarus 280-as-ok dolgoznak. A tér másik oldalán viszont még ott a villamos végállomás. Az Üllői út befelé eső szakasza szinte készen, a kifelé tartó részre még vár egy kis pofozás...
Háttérben a Nagyvárad téri református templom, valamint az FTC pálya reflektorait tartó oszlopai látszanak. Jobbra pedig a Gyáli (Albert Flórián) út. A fotó honnan is készülhetett? Természetesen a "Piros ház"-ból.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1940-től Nagyvárad tér, A 19. században Mihálkovics tér
  • Forrás: Fortepan.hu (116079), orig: KRANTZ KÁROLY
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©