Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1982, Soroksári út a Boráros tér felől nézve, 9. kerület

További információk a képhez

1982, Soroksári út a Boráros tér felől nézve. A 23-as jelzésű Ikarus 280-as halad a pesterzsébeti Ady Endre tér felé. (2023-ban megszűnt .) Háttérben a Ferenc körút 2. (Boráros tér 4.) számú épület. A Liliom utca sarkán még 2009-ben is ott volt a KEDVENC SÖRÖZŐ...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1906-tól Soroksári út, 1850-től Schorokscharer Damm Strasse (Soroksári töltés út)
  • Forrás: Fortepan.hu (269119), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ Kanyó Béla
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©