Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1958, Boráros tér, 9. kerület

További információk a képhez

1958. Boráros tér. Petőfi Híd-pesti hídfő. A HÉV végállomás. A tér közepén az 1950-es évek fém kukái. A kétütemű Wartburg 312 rettenetesen füstöl az immár hazafelé tartó munkásemberek orra alá.
Néhányan a szemközti talponállóban "öblögetnek" egyet a nap fáradalmaira.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1875-től Boráros János tér, A 18. század előtt Szentfalva nevű község volt l itt., 1875- ig Fa tér, Volt még Borárus tér is
  • Forrás: egykor.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©