Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1913 táján, Áldás utca, 2. kerület

További információk a képhez

1913 táján, Áldás utca 1., az Áldás Utcai Általános Iskola. Érzésem szerint úgy illik, hogy erről többet innen tudjon meg a tisztelt látogató! 
Ui.: Az utca nevének eredete: valószínűleg az Eszter utca és Áldás utca sarkán álló keresztről, de lehet, hogy a Veronika-kápolna közelsége miatt kapta.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1895-től Áldás utca
  • Forrás: Budapest 2. kerülete régi képeken - a II. kerület anno
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."