Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1941, Árpád fejedelem útja, 3. kerület

További információk a képhez

1941, Árpád fejedelem útja, a Császárfürdő kikötő. Mert, hogy ilyen is volt...
Jómagam kb.: 8 éve csatlakoztam az, ezzel a témával foglalkozó "jó szándékú, ámde egy kicsit őrültek" táborába.
De nap, mint nap még mindig van új a Nap alatt...
Hál' Istennek vannak segítőink. Az én legnagyobb segítőm Gyökhegyi Bánk. Lehetetetenség kellőképpen megköszönni azt a rengeteg képet és információt, amiket tőle kaptam. Megpróbálom azzal, hogy a tőle kapott képeket dolgozom fel elsősorban. Ezt is ő küldte...
Az utat nevezzük 2X1 sávosnak.
A járművek haladási irányából ítélve, már "jobbra hajts" van érvényben. Az uszoda és a teherpályaudvar között még teniszpálya "működik". A háttér hiányában nem is lehetne felismerni!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1938-tól Árpád fejedelem útja, 1874-től Óbudai rakpart, 1908-tól Rupp Imre utca, A XVIII. században Donau Weg
  • Forrás: Beküldte: Gyökhegyi Bánk
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©