Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

Széll Kálmán tér, 2. kerület

További információk a képhez

Széll Kálmán tér a gombával. Sokunknak Moszkva tér.
Nem tudom, milyen volt a radioaktív fogkrém ebben a korban, de az biztos, hogy tudott valamit, amit a többiek nem! Doramad fogkrém.
A szép téli idilli voltát bennem felkavarta a fogkrém-reklám: Radioaktiv fogkrém. Lehet, hogy akkor még nem tudták, hogy a radioaktivitás nem csak a baktériumokat öli meg az ember szájában, hanem magát az embert is....?
Egy lelkes látogató, Alfonz Alfa kutatásának eredménye pedig:
Megdöbbentő, de tényleg volt radioaktív fogkrém. Erről egy kicsit többet itt lehet megtudni
És vajon hol lehetett a BIKKI RUHAGYÁR, no meg a London kávéház?
Az utcai személymérleg és a fém szemétgyűjtő azért itt van.

Jelenlegi és régebbi nevei:

2011-től Széll Kálmán tér, 1951-től Moszkva tér, 1929-től Széll Kálmán tér
  • Forrás: Fortepan.hu (42501), orig: KONOK TAMÁS ID
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (1)