Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960, Török utca, 2. kerület

További információk a képhez

1960, Török utca a Margit utcánál. 1960, Török utca a Margit utcánál. A keresztben futó villamos sínek a Mártírok útja (Margit körút nyomvonalán. A DÍSZHAL portálját megette a nagyobbik hal, azaz a POSTA...A kölekedést a megemelt pulpitusú rendőrbódéjából kimerészkedett közlekedési rendőr irányítja a rendőrdobogójáról...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Török utca, Korábban, 1822-től Alte Haupt Gasse, Ó Fő utca
  • Forrás: Fortepan.hu (102001), Fortepan / Budapest Főváros Levéltára. Levéltári jelzet: HU_BFL_XV_19_c_11
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."