Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1990, Széna tér, 2. kerület

További információk a képhez

1990, Széna tér, balra a Retek utca és a Lövőház utca torkolata a Mártírok útja (Margit körútnál). Az épületek részint még nincsenek, részint már nincsenek. Ám látható még a háttérben a Gazdasági Minisztérium, (született: KOHÓ- ÉS GÉPIPARI MINISZTÉRIUM SZÉKHÁZA, avagy Gépipari Minisztérium) épülete, amit nemrégiben bontottak le.
A Mammutok még csak a lexikonokban. Háttérben a Rózsadomb. Elképesztő, de ennek már több, mint 34 éve...!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1879-től Széna tér, A XVIII. században Johannes Platz (János utca)
  • Forrás: Fortepan.hu (76423), orig: ERDEI KATALIN
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©