Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1917, Retek utca sarok, 2. kerület

További információk a képhez

1917, Margit körút és a Retek utca sarok. Nekem úgy tűnik, hogy a jobboldali földszintes (föld alatti szintes ) ház az ugyanaz, mint amelyik az 1953 as taxis képen is szerepel. A Bal oldaliról már nem is beszélve, hiszen az még mindig a helyén áll!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1879-től Retek utca, 1850-es évektöl Rettig Gasse
  • Forrás: egykor.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©