Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1980-as évek, Váci út, 4. kerület

További információk a képhez

1980-as évek, Váci út, az Újpesti Cérnagyár és az ő kéménye.
Az útburkolat még kockakő...
Amikor a Coats még (magyarul) Cérna volt. Nagyszüleink idejében: Kóc. Aztán csak egyszerűen angolul: Coats!...
Járt még viszont a 10-es villamos a Megyeri Csárda és Rákospalota között 1985. május 31. ig Tatra formájában...Van itt még egy (szürke, vagy talán "szürkülő-félben lévő" vörös csillagot is a melléképület tetején.
Mellesleg jegyzem meg: az Újpesti Cérnának volt focicsapata is, akik ellen jó kis meccseket játszottunk a 70-es években Fonógép SC néven.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Váci út
  • Forrás: Beküldte: Nagy Zoltán, fotó: Michael J. Russel
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©