Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1908, Hungária körút (Könyves Kálmán) körút, 8. és 10. kerület

További információk a képhez

1908, Hungária körút (Könyves Kálmán) körút, a Ganz gyár próbapályája, a Ganz gyár próbapályája a mai Villám utca - Bíró Lajos utca - Könyves Kálmán körút - Vajda Péter utca határolta területen. A tájékozódáshoz talán az egyetlen pont, ami segíthet, az a Népligeti vízmű tornya a motorkocsitól balra, fenn.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1937-től Könyves Kálmán körút, 1930-tól Hungária alsó körút, 1893-tól Hungária körút
  • Forrás: Fortepan.hu (170323), ADOMÁNYOZÓ Villányi György
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©