Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1936, Baross tér, 8. kerület

További információk a képhez

1936, Baross tér. Egy kép a térről, amikor nem a Keleti pályaudvar, nem a Baross Gábor szobor, nem a nyitott peronú villamosok, még csak a csodaszép automobilok sem a főszereplők, hanem a Berlinből hazatérő magyar olimpikonok!
Magyarország tizenhat érmet – tíz arany-, egy ezüst- és öt bronzérmet – nyert, és ezzel a nem hivatalos éremtáblázaton a harmadik helyet szerezte meg.
A legeredményesebbek: Kabos Endre vívó, Gerevich Aladár vívó és Csik Ferenc úszó.
Érthető a fogadtatás.
Ha valaki még az autók közül felismer egyet is, az már a hab a tortán!
Habozzunk!!!


Jelenlegi és régebbi nevei:

1902-től Baross tér
  • Forrás: Beküldte: Gyökhegyi Bánk
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©