Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1951, Blaha Lujza tér, 8. kerület

További információk a képhez

1951, Blaha Lujza tér, a Corvin Áruház, BUDAPESTI NAGYÁRUHÁZ álnéven. Szemben a Rökk szilárd (Somogyi Béla) utca.
A Corvin áruház majdnem teljes láthatóságában. Előtte van ugyanis a Tinódi szobor. Már itt is teljes takarásban a fától. 
Balra a Sajtóház. Az árnyék pedig a Nemzeti színház (korábban Népszínház) árnyéka. Jobbra a Rókus kórház. A kép közepén pedig egy benzinkút...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1918-tól Blaha Lujza tér, 1906-tól Rákóczi út, Korábban (1906 előtt) Kerepesi út
  • Forrás: Fortepan.hu (91460), orig: UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©