Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1958, Kerepesi út, 8. kerület

További információk a képhez

1958, Kerepesi út, "az" ügetőpálya. A tattersalli kanyar, szemben az I. helyi tribün.
Nem vagyok egy "lóversenyes" típus. Egy kicsit mindig szerettem vona kimenni egy lóversenyre, de sajnos (így utólag már nagyon is sajnos)! sosem sikerült...De voltak sokan, akiknek igen...Nekik ajánlom ezt a képet.
Egyszer egy utasom azt mondta, hogy vigyem a lóverseny-térre.
Ide vittem. Aztán, miután igen-nagyon tiltakozott, kivittem Káposztásmegyerre. Itt van egy tér, aminek a neve Lóverseny tér...Így jártam.., meg ő is. Itt volt ugyanis az első Lóverseny tér.
Egy érdekesség talán... A háttérben látható templom torony az Rózsafüzér Királynéja plébánia tornya.Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Kerepesi út, 1920-as évektől Kerepescher Strasse, Kerepesi országút, Külső Kerepesi út, A XVIII. század elején Hatvaner Gasse
  • Forrás: Fortepan.hu (21763), orig: KOTNYEK ANTAL
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©