Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1978. Baross tér és a Verseny utca kereszteződés

További információk a képhez

1978. Baross tér. A Verseny utca kereszteződésben az autóbusz végállomás . Áfor benzinkút reklám, ami aztán BP benzinkút... lett, aztán parkoló. Rengeteg taxi tojás szabadjelzővel! A Baross szobor már az új helyén, ahol is ugyebár az 1940-es évek végéig a Capitol mozi állt ! ( Érdekes : így utólag, hogy a buszmegálló táblák fölött volt egy kis kijelző, ami azt mutatta, hogy mikor indul a következő  járat .)
És egy kis csemege : jobb alul egy fém kuka : párban egy immáron műanyag szeméttárolóval,  csikktartóval fűszerezve ! A rendőr elvtárs pedig nagyon figyeli, hogy mindeki szabályosan várja -e a saját buszát .  
Ilyen is volt Budapest .

Jelenlegi és régebbi nevei:

Baross tér
  • Forrás: Fortepan
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©