Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1975, Blaha Lujza tér, 8.kerület

További információk a képhez

1975. Blaha Lujza tér. A szemközti, már említett, parkolót rejtő telek előtt egy bódésor a 7. kerületben(Erzsébetváros). A tűzfalon és a ház tetején lévő reklámok önmagukért beszélnek. A budai skála áruház (A mai ALLE) 1976-ban nyitotta meg kapuit, ami akkor kb. akkora "szám" volt, mint, ha ma egyszerre nyitották volna meg az ÁRKÁD egyet és kettőt!
A Corvin Áruház, amit 1926. március 1-jén adtak át a vásárlóknak ekkor vesztette el a róla szóló reklám szlogent, miszerint: Legnagyobb áruház, legnagyobb választék!
Az emberek öltözete itt is figyelemre méltó: trapéznadrág, stb.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Blaha Lujza tér, Rákóczi út, Kerepesi út
  • Forrás: Fortepan
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©